22 Eylül 2017 Cuma

Eğitim İşleri, Bologna ve AKTS Komisyonu

Eğitim İşleri, Bologna ve AKTS Komisyonu
Lisans müfredat revizyonları, yeni ders tekliflerinin incelenmesi, lisans ders intibaklarının yapılması, Bölüm AKTS ders yüklerinin ve içeriklerinin düzenlenmesi için koordinasyonun sağlanması, bölüm dışından alınan ve/veya bölüm dışından alınan destekle yürütülen derslerin, bölüm ortak derslerin AKTS ve ders içeriklerinin hazırlanması ve takibi, Bologna sürecinde web ortamında bulunan Bölüm kataloğunun kontrolü/güncellenmesi, öğrenci anketlerini yapmak, sonuçlarını yorumlamak ve iyileştirme önerilerinde bulunmak, uygulanmakta olan anket formlarını gözden geçirip gerekli değişiklikleri yapmak ve güncellemek, bölümde ders veren öğretim elemanlarının ders dosyalarını hazırlamasında bilgilendirme yapmak, ders dosyalarının toplanması ve kriterlere uygunluğunun kontrolünü, program çıktılarının, yenilenecek eğitim amaçlarına-mühendislik eğitimindeki gelişmelere-anket sonuçlarına-görüşmelere-nitel değerlendirmelere-öğrenci başarı notu ve eğitim olanakları hakkındaki görüşlerle birleştirerek güncellenmesi için Bölüm Yönetimi’ne talepte bulunmak, öğrenci şikâyetlerinin alınması ve değerlendirilmesi, Yaz okulunda açılacak derslerin belirlenmesi/planlanması.

Komisyon Görevlileri İletişim
Yrd. Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ (246) 211 1620 - serkanuncu(at)sdu.edu.tr