20 Nisan 2018 Cuma

2017-2018 Bahar İşyeri Eğitimi Dosyası

12 Şubat 2018 Pazartesi 14:47 tarihinde eklendi | 1460 defa okundu
İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için dosya örneği de mevcuttur.

Değerli Mühendis Adayı Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında İşyeri Eğitimi yapacaksınız.

İşyeri Eğitimi ile ilgili dikkat etmeniz gereken bazı hususlara dikkat çekmek istiyorum.

1. İşyeri Eğitimi 19 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayıp 1 Haziran 2018 Cuma günü sona ermektedir.

2. Toplam 15 hafta ve 73 iş günü işyerinde bulunacaksınız. Bu süreye resmi tatiller ve hafta sonları dahil değildir.

3. Isparta'da İşyeri Eğitimi yapacak öğrenciler, firmaya gönderilecek belgeleri Fakülte-Sanayi Koordinatörlüğünden 23 Şubat 2018 Cuma gününe kadar elden teslim alacaklardır. Isparta dışında yapacak olan öğrencilerin evrakları firmalarına kargolanmıştır.

4. Firmaya gönderilen bu evraklardan 1 adet sözleşmeyi firmanızdan isteyiniz. Bu sözleşmeyi İşyeri Eğitimi Dosyanıza koyacaksınız.

5. SGK İşe Giriş Bildirgeleriniz Fakülte-Sanayi Koordinatörlüğüne vermiş olduğunuz e-posta adreslerinize gönderilecektir.

7. Soru, şikayet, görüş ve önerileriniz için "nesimdikmen@sdu.edu.tr" eposta adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

İşyeri Eğitiminizde başarılar dilerim.
M. Nesim DİKMEN

Fakülte-Sanayi Sekreteri

İŞYERİ EĞİTİMİ NEDİR?

İşyeri Eğitimi, örgün eğitim koşulları altında öğrenciye verilemeyen bilgi, beceri, deneyim, uygulama ve işyeri görgüsünün bir müfredat kapsamında, sanayi-okul-öğrenci işbirliği ile öğrencilerimize -yeni nesil mühendislere- kazandırılmasını amaçlayan bir proje, bir uygulamadır.