27 Haziran 2017 Salı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İşyeri Eğitimi Başvurusu-2

12 Haziran 2017 Pazartesi 11:35 tarihinde eklendi | 731 defa okundu

11-18 Nisan 2017 tarihleri arasında her hangi bir nedenden dolayı (GNO'nun 1.8'in altında olması, başvuru tarihini kaçırma gibi) İşyeri Eğitimi başvurusu yapamayan öğrencilerimiz için "İşyeri Eğitimi Başvuruları" 19-23 Haziran 2017 tarihleri arasında İşyeri Eğitimi Portalı üzerinden alınacaktır.

Bu tarihlerde başvuru yapacak öğrencilerimizin, portal üzerinden başvurularını yapıp, başvuru formlarını İMZALAYIP elden veya kargo yolu ile BELİRTİLEN TARİHLER İÇERİSİNDE FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'ne ulaştırmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin (11-18 Nisan 2017 tarihleri arasında  başvuru yapanlar da dahil) başvuruları yeniden alınacaktır.

İşyeri Eğitimi Portalı ile ilgili Bilgilendirme sunusuna ulaşmak için tıklayınız.

İşyeri Eğitimi Portalı'na giriş yapmak için tıklayınız.

İŞYERİ EĞİTİMİ NEDİR?

İşyeri Eğitimi, örgün eğitim koşulları altında öğrenciye verilemeyen bilgi, beceri, deneyim, uygulama ve işyeri görgüsünün bir müfredat kapsamında, sanayi-okul-öğrenci işbirliği ile öğrencilerimize -yeni nesil mühendislere- kazandırılmasını amaçlayan bir proje, bir uygulamadır.