20 Eylül 2017 Çarşamba

Bahar Yarıyılında İşyeri Eğitimine Gidecek Öğrencilerin Dikkatine!

01 Şubat 2017 Çarşamba 16:18 tarihinde eklendi | 1945 defa okundu
2016-2017 Bahar Yarıyılı İşyeri Eğitimi Dosyası(İnşaat Mühendisliği Bölümü Raporları güncellenmiştir.)

Merhaba Arkadaşlar,
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı’nda akademik takvimin başlangıç ve bitiş tarihleri arasında (06 Şubat 2017-18 Mayıs 2017) İşyeri Eğitimi yapacaksınız.
1. Fakültemiz ana sayfasından İşyeri Eğitimi Dosyasını indirebilirsiniz.
2. İşyeri Eğitimi Portalına haftalık planlarınızı ve günlük raporlarınızı yükleyeceksiniz. Bununla ilgili bilgilendirme notu Fakültemiz ana sayfasından İşyeri Eğitimi Dosyasının içindedir.
Başarılar dilerim.
M. Nesim DİKMEN
Fakülte-Sanayi Sekreteri

NOT: İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri rar dosyasının içerisindeki kendilerine özel hazırlanan rar dosyasından İşyeri Eğitimi Dosyalarını temin edeceklerdir.

İŞYERİ EĞİTİMİ NEDİR?

İşyeri Eğitimi, örgün eğitim koşulları altında öğrenciye verilemeyen bilgi, beceri, deneyim, uygulama ve işyeri görgüsünün bir müfredat kapsamında, sanayi-okul-öğrenci işbirliği ile öğrencilerimize -yeni nesil mühendislere- kazandırılmasını amaçlayan bir proje, bir uygulamadır.