24 Kasım 2017 Cuma

Fakülte-Sanayi Koordinatörlüğü Denif-2014’te

04 Aralık 2014 Perşembe 11:51 tarihinde eklendi | 1126 defa okundu

FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ DENİF-2014’TE

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Fakülte-Sanayi Koordinatörlüğü 3-4 Aralık 2014 tarihlerinde düzenlenen III.Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı DENİF 2014’e katıldı. Fuarda “İşyeri Eğitimi” modeli katılımcılara tanıtılarak paydaşlarla ve sektör temsilcileriyle gerekli temaslarda bulunuldu.

Denizli Valiliği himayelerinde, Denizli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinasyonu ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyesi kurumların katkılarıyla gerçekleştirilen III.Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı DENİF 2014; iş arayanlar, işverenler ve ilgili kurum/kuruluşları aynı çatı altında bir araya getirerek, iş arayanları; iş imkânları, meslek edinme olanakları, girişimcilik, mesleki eğitimler, çalışma hayatı gibi konularda bilgilendirmek ve turizm, sağlık, sanayi, tarım, eğitim, insan kaynakları ve hizmet sektörlerinin önde gelen işyerlerini, aradıkları işgücü ile buluşturmayı amaçlamaktadır.

İŞYERİ EĞİTİMİ NEDİR?

İşyeri Eğitimi, örgün eğitim koşulları altında öğrenciye verilemeyen bilgi, beceri, deneyim, uygulama ve işyeri görgüsünün bir müfredat kapsamında, sanayi-okul-öğrenci işbirliği ile öğrencilerimize -yeni nesil mühendislere- kazandırılmasını amaçlayan bir proje, bir uygulamadır.