23 Ağustos 2014 Cumartesi Isparta 33°C, Açık

2013 ÖSYM Tercihleri ( MTOK )

03 Temmuz 2013 Çarşamba 16:18 tarihinde eklendi

Teknoloji Fakültelerinin linkte  yer alan lisans programlarına (M.T.O.K. kontenjanı), yalnız programın adının (siyah renkli) üstünde yer alan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumu alanlarından (renkli) mezun olan adaylar yerleştirilecektir. Bu programa yerleştirilecek adayların yerleştirme puanları hesaplanırken OBP’leri 0,12 ile çarpılacaktır.

Teknoloji Fakültesi lisans programlarının M.T.O.K. kontenjanını, genel lise mezunları ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının diğer alanlarından mezun olan adaylar tercihleri arasında gösteremezler.

M.T.O.K. : Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları mezunları

İnşaat Mühendisliği Bölümü için linkte OSYM 2013 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu 359. Sayfada yer alan Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının ortaöğretim alanlarından Bölümümüz için ayrılan 15 kişilik Normal öğretim 15 kişilik İkinci öğretim kontenjanına yerleşebileceklerdir.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

AKADEMİK PERSONEL