18 Ocak 2018 Perşembe

İnşaat Mühendisliğinde Tasarım ve Bitirme Tezi Final Sunumları Hakkında

21 Aralık 2017 Perşembe 08:37 tarihinde eklendi | 703 defa okundu

İnşaat Mühendisliğinde Tasarım ve Bitirme Tezi dersleri final değerlendirmesi için öğrencilerin hazırlaması ve yanında bulundurması gerekenler dokümanlar şu şekildedir.

• Final Raporu (Dönem içinde yapılan çalışmanın tamamını içeren belge. Tez Yazım Kılavuzu ve Şablonuna göre hazırlanmış/ciltlenmemiş şekilde.)

• Eğer öğrenci daha önceden ilgili derslerden birini başarıyla tamamlamışsa ikinci ders sonunda tüm çalışmanın tamamlanmış ciltli kopyası

• Çalışmayı sunmak için hazırlanmış sunum dosyası

• Çalışma içeriğinden hazırlanmış görsel poster çıktısı

• Öğrencilerimizin akademik etkinliklere (TÜBİTAK öğrenci projeleri (2209-A ve 2209-B nolu proje), Makale, Sempozyum (poster veya sözlü sunum), Yarışmalar) katılımını gösteren belge

• Yukarıda istenilen tüm belgeler aynı zamanda CD ile de teslim edilecektir.

Öğrencilerimizin sunumları final sınav programında belirtildiği gibi Bitirme Tezi için 03.01.2018 ve İnşaat Mühendisliğinde Tasarım için 04.01.2018 Tarihlerinde yapılacaktır.

Final değerlendirmeleri aşağıda formda yer alan kriterlere göre yapılacaktır.

Final değerlendirme kriterlerine erişmek için tıklayınız.

Proje ve Mühendislik Tasarımı / Bitirme Tezi Komisyonu