24 Kasım 2017 Cuma

İmalat Mühendisliği Bölümü “Torna İle Şekillenen Hayatlar” Konferansı Düzenledi

26 Nisan 2017 Çarşamba 18:56 tarihinde eklendi | 387 defa okundu

Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği bölümü tarafından düzenlenen "Torna İle Şekillenen Hayatlar" isimli konferans, TEZMAKSAN A.Ş.  Müşteri İlişkileri ve Mali İşler Koordinatörü Yalçın PASLI ve HASSEL Endüstri Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkilisi Süleyman ÖZÇOBAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konferansa Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesinden çok sayıda öğrenci ve öğretim elemanı katılım sağladı.

TEZMAKSAN A.Ş. adına öğrencilerle bir araya gelen Yalçın PASLI, Türkiye'nin geleceği ve imalat sektörünün seyri hakkında sayısal verilerle bilgilendirme yaptı. Öğrencilerin kariyerleri ve iş hayatında hangi konumda bulunmaları gerektiği konusunda öğrencilere deneyimlerini aktardı.

HASSEL Endüstri Ürünleri adına söz alan Süleyman ÖZÇOBAN, Isparta sanayisinin sorunlarından bahsederek sanayi sektörü ile ilgili öğrencileri ilgilendiren birçok konuda öğrencileri bilgilendirdi.

Konferansa katılan öğrencilere TEZMAKSAN AKADEMİ tarafından “CNC Operatörünün El Kitabı” hediye edildi.

Konferans sonunda Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ ve İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Çalık tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.