24 Kasım 2017 Cuma

İmalat Mühendisliği Meyvelerini Veriyor

22 Mayıs 2015 Cuma 10:29 tarihinde eklendi | 1787 defa okundu

İmalat Mühendisliği son sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Bitirme Tezi Poster Sunumları gösterimi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali DULUPÇU, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İPEK ve Doç. Dr. Haluk SONGUR’un katılımıyla M. Lütfü Çakmakçı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İmalat Mühendisliği bölümü olarak ikinci kez mezun verdiğimiz bu dönemde 27 proje çalışması yapılmış olup projeler arasında TÜBİTAK ve sanayi kuruluşları tarafından desteklenenler de bulunmaktadır.

Poster sunumlarına ilginin oldukça yoğun olduğu sergide katılımcılar ve öğrenciler Teknoloji Fakültesi’nin önemli özelliklerinden biri olan İşyeri Eğitimi’nin proje başarısına ciddi katkı sağladığını vurguladı.