21 Eylül 2017 Perşembe

Teknoloji Fakültesi ANİF-2015'de

12 Mart 2015 Perşembe 09:45 tarihinde eklendi | 1508 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Teknoloji Kulübü 5-7 Mart 2015 tarihlerinde düzenlenen Antalya İstihdam Fuarı ANİF-2015’e katıldı. Fuarda fakültemiz ve ayrıcalıklarımızdan biri olan “İşyeri Eğitimi” modeli katılımcılara tanıtılarak sektör temsilcileriyle gerekli temaslarda bulunuldu.

Antalya Valiliği himayelerinde, Antalya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinasyonu ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyesi kurumların katkılarıyla gerçekleştirilen ANİF-2015 Antalya İş Fırsatları Zirvesi; iş arayanlar, işverenler ve ilgili kurum/kuruluşları aynı çatı altında bir araya getirerek, iş arayanları; iş imkânları, meslek edinme olanakları, girişimcilik, mesleki eğitimler, çalışma hayatı gibi konularda bilgilendirmek ve turizm, sağlık, sanayi, tarım, eğitim, insan kaynakları ve hizmet sektörlerinin önde gelen işyerlerini, aradıkları işgücü ile buluşturmayı amaçlamaktadır.

Fuarda Teknoloji Kulübü üyesi öğrencilerimizin ürettiği, tek seferde 150 kilometre gidebilen TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışması 2014’de elektromobil kategorisinde yarışmayı 100 kilometrede 3 kilowatlık enerji harcayarak Türkiye’nin en verimli 5’inci aracı olarak tamamlayan “CİMRİ MOBİL” katılımcılarla buluştu. Fuarın tüm ilgisini üzerine çeken cimri mobil, katılımcıların takdirleri, hayranlığı ve meraklı bakışları karşısında üniversitemizin gurur kaynağı oldu.