21 Eylül 2017 Perşembe

Teknoloji Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Düzenledi

19 Ekim 2015 Pazartesi 16:17 tarihinde eklendi | 1126 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, 2015 yılında bünyesine katılan öğrencileri için öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katılımıyla oryantasyon eğitimi düzenledi.

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sayın Reşat SELBAŞ, Teknoloji Fakültesinin gerek alt yapı, gerekse yetişmiş nitelikli insan gücü ile iyi donanımlı ve hedefleri olan bir fakülte olduğundan, eğitimde de Teknoloji Fakültesini seçen öğrencileri hepimizin gurur duyacağı, Atatürk ilkeleri ve çağdaş dünya görüşü doğrultusunda, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış, çalışkan, dürüst, erdemli, onurlu, ulusal ve uluslararası iyi isim yapacak ve aranan mühendisler olarak yetiştirme hedefinden bahsetti.

Prof. Dr. Sayın Reşat SELBAŞ'ın konuşmalarını Öğrenci İşleri Daire Başkanı Uzman Sayın Ahmet Hayrettin TUNCAY Bey, öğrencilere Daire Başkanlığının vizyonu ve öğrenciler için gerekli olan Öğrenci Bİlgi Sistemi, ders seçimleri, çift ana dal-yandal, kayıt yenileme vb. konular hakkında bilgi verdi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığından Uzman Ali KARATOPUK Bey, Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi Merkezi’nin fiziki özelliklerinden, altyapısından ve öğrencilerin kütüphaneden nasıl faydalanabileceklerinden bahsetti.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Hasan TÜLEMEN Bey, öğrencilerin kendilerinden faydalabilecekleri hizmetler hakkında bilgi verdi.

Farabi Koordinatörü Selma GENÇEL, Erasmus ve Farabi programlarını tanıtarak, öğrencilerin hangi koşulları yerine getirdikleri vakit bu programlardan faydalanabileceklerini iletti.

Mevlana Değişim Koordinatörlüğü adına Uzman Adviye İkbal BAYDAR hanımefendi, program ile ilgili bilgiler vererek anlaşmalı üniversiteleri ve programın koşulları hakkında bilgiler verdi.

Eğitim öğrencilere ve öğretim üyelerine verilen kokteyl ile son buldu.

Teknoloji Fakültesi sunumu içi tıklayınız.