21 Eylül 2017 Perşembe

Teknoloji Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Düzenledi

15 Ekim 2014 Çarşamba 14:11 tarihinde eklendi | 1453 defa okundu

Teknoloji Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bilimsel Hazırlık ve 1. Sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi düzenledi. M. Lütfü ÇAKMAKÇI Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitime tüm Bilimsel Hazırlık ve 1. Sınıf öğrencileri katılım sağladı.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarından Fakülte 2.si Büşra Özdemir, Fakülteye yeni gelen öğrencilere eğitim öğretim hayatı boyunca yaşadıklarını, deneyimlerini, kazanımlarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak, üniversite eğitimi ve hayatından daha iyi nasıl faydalanabilecekleri hakkında tavsiyeler verdi.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İPEK, öğrencilere yaptığı konuşmasında, Teknoloji Fakültesi’nin ayrıcalıklarından, spesifik mühendislik eğitiminden, İşyeri Eğitiminden, S.D.Ü. Teknoloji Fakültesi’nin bölgesel olarak tercih edilen bir fakülte olduğundan bahsetti.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuncay AYDOĞAN, öğrencilere Üniversitemizi, Üniversitenin birimlerini, sosyal olanaklarını ve Teknoloji Fakültesini tanıttığı eğitim sunumunun ardından öğretim üyeleri ve öğrenciler kokteylde bir araya geldi.