21 Eylül 2017 Perşembe

Teknoloji Fakültesinden Isparta'daki Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Ziyaret

01 Haziran 2016 Çarşamba 12:13 tarihinde eklendi | 727 defa okundu

Isparta İlindeki Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Fakülte-Sanayi Koordinatörlüğü tarafından Isparta’daki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri 9. ve 12. sınıf öğrencilerine Teknoloji Fakülteleri için tanımlanmış olan Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kontenjanları (M.T.O.K.) ile ilgili rehberlik eğitimi verildi.

Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz ÖZEL, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay AYDOĞAN ve Fakülte-Sanayi Sekreteri M. Nesim DİKMEN tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, öğrencilere Teknoloji Fakültelerinin ve Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin tanıtımı, bölümleri ve öğrenci kabul şartları, liselerden mezun olacakları bölümlerin avantajları ve ÖSYS sınavlarında lise mezuniyetleri ile hangi Teknoloji Fakültesi bölümlerinin M.T.O.K. kontenjanlarını tercih edebilecekleri hakkında bilgi verildi.

Rehberlik eğitimi kapsamında aşağıdaki Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına ziyaret gerçekleştirildi.

Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi