24 Kasım 2017 Cuma

Üniversitemizi Temsilen WIN EURASIA Automation 2017'deyiz

24 Mart 2017 Cuma 08:34 tarihinde eklendi | 606 defa okundu

Üniversitemizi temsilen Fakültemizin de katıldığı İmalat sanayi fuarı WIN EURASIA Automation 2017 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Endüstri 4.0 temalı 35 ülkeden 1336 katılımcıyı ağırlayan WIN EURASIA Automation, geleceğin fabrikalarına yönelik doğru çözümlere ulaşmak isteyen ziyaretçiler için bir kez daha bölgenin lider inovasyon platformu olduğunu kanıtladı.

9 Salonda, Otomasyon Eurasia, Hydraulic&Pneumatic Eurasia, Electrotech Eurasia, ve CeMAT Eurasia fuarlarını bir araya getiren WIN EURASIA Automation fuarında, entegre imalat süreçlerine yönelik otomasyon teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojileri, hidrolik ve pnömatik sistemleri ve intralojistik çözümler konusunda en son gelişmeler ziyaretçilere dört gün boyunca sunuldu.