25 Mayıs 2018 Cuma

Yılmaz Redüktör A.Ş.'den Fakültemize Ziyaret

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:42 tarihinde eklendi | 358 defa okundu

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ve Dünya’nın sayılı redüktör üreticilerinden olan Yılmaz Redüktör A.Ş. “Yılmaz Redüktör Öğrencilerle Buluşuyor!” etkinliği kapsamında Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünü öğrencileriyle buluştu.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Satış ve Pazarlama Müdürü Makine Mühendisi Murat GEDİKOĞLU ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Makine Mühendisi Emrah BEKTAŞ “Redüktör Tipleri ve Seçim Yöntemleri” ve “Redüktör Kullanım Alanları” konularında öğrencilere bilgiler vererek, Fakültemize “Kesit Redüktör Makinesi” hediye ettiler.

Programın sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Okan BİNGÖL tarafından GEDİKOĞLU ve BEKTAŞ’a Teşekkür Belgesi takdim edildi.